fbpx
Top

П-образната кухня предлага перфектен баланс

Освен време за заслужена почивка, лятото за нас беше изпълнено с редица предизвикателства и множество реализирани проекти. Време е да се пренесем в дома на поредния доволен клиент, за който Biond създадоха частични мебелни решения. Надяваме се, че мебелите в този светъл и модерен жилищен интериор няма да Ви оставят безразлични!

Тази чудесна П-образна кухня предлага перфектен баланс между пространства за съхранение и работни зони. Освен качествената изработка и монтаж, Biond са автори и на дизайна в този проект! За корпусните и лицеви части сме използвали ПДЧ, като предлагаме възможност за изработка и от МДФ. Работните зони са подсигурени с термоплотове, които осигуряват издръжливост и безпроблемното ползване. А доказаната комбинация от бял цвят и дървесни текстури се вписва чудесно в цялостния интериор на дома.

Освен цялостни решения за Вашата кухня, ние успешно проектираме и различни видове мебели за съхранение на вещите за дома. Коридорът е чудесно място, където да разположите гардероб или шкаф, които да организирате по Ваше усмотрение. Готовите решения не винаги могат да бъдат приложени, затова индивидуалният проект е най-удачният вариант. Този гардероб е изработен от ПДЧ, оползотворява напълно пространството по вертикала и пасва перфектно на избраното от клиента място.

Материали:

МДФ, ПДЧ, Термоплот

Category:
Date: