fbpx
Top

Кухнята в сиво – разнообразна и лесна за комбиниране с други цветове

Нова седмица, нов завършен проект! Този път тъмната гама преобладава, като основен цвят в тази функционална кухня. Сивият цвят е изключително модерен и подходящ, като избор за мебелировка. Гамата на цвета е разнообразна и лесна за комбиниране с други цветове, което го прави предпочитан избор от клиентите. В производствената си база, Biond Furniture разполагат със собствена модерна бояджийска камера. Това ни позволява изпълнението на проекти с огромно разнообразие от цветови възможности.

Когато кухненската зона е обособена, като част от помещение от отворен тип, е добре да предвидите достатъчно места за съхранение. При този проект, приоритетът е насочен точно в тази посока. Превесът е в полза на корпусните елементи, който изработихме от ПДЧ, като работната зона заема по-малка, но достатъчна част. По този начин можете да разчитате на екстра пространство, съобразено и конструирано по най-удобният за Вас начин.

За финал на този проект насочваме вниманието към работната зона. Компактно организирано пространство, подсигурено с издръжлив термоплот, който предоставя комфорт при ежедневните дейности. Смесителят и мивката са от Leks Group и се вписват чудесно в тъмния интериор на кухнята. Дискретно LED осветление, поставено по цялата дължина на зоната, прави работата удобна и сигурна.

материали:

ПДЧ

Category:
Date: