fbpx
Top

Въздействащи мебелни решения и качествена изработка

Характерно за поредния реализиран проект e, че изобилства от интересни мебелни и дизайн решения, комбинирани с най-качествените материали и изработка. Този ефект, постигнахме не без помощта на някои от доверените ни партньори.
 В основното помещение, което е от отворен тип, обърнахме внимание на кухнята. За изработката на белите шкафове използвахме МДФ, а в долната част заложихме на МДФ, като го облякохме в технически камък. Белият плот на кухненската маса изработихме от МДФ, а металната основа е боядисана прахово. Качествена, здрава и естетически издържана комбинация.
В другата част на отвореното помещение разположихме гардероб вместо портманто. Корпусът му изработихме от МДФ, вратичките от боядисан в черно алуминиев профил, върху които поставихме бронзирани огледала. За обединяващ акцент заложихме на стилната масичка за кафе. Използваният дизайн позволява лесното и позициониране, в зависимост от конкретните нужди, както и разделянето на двата компонента.
В спалнята разположихме гардеробно помещение, с множество функционалности. Изработено от ПДЧ, с обков от Blum – eдно чудесно решение, което осигурява организация и бърз достъп до всичко необходимо, за да изглеждате добре! Завършваме с едно съчетание подходящо за баня – шкаф изработен от фурнир с плот от Corian – изключително устойчив и адаптивен материал.
Основният извод е да не забравяме, че мебелите трябва да служат на обитателите и да бъдат съобразени с основното предназначение на стаите. Вмъкването на характерни елементи, които да придадат индивидуалност и осигурят плавен преход, от своя страна, допринася за естетическата завършеност на помещенията.
Материали:

МДФ, ПДЧ, Технически камък

Category:
Date: