fbpx
Top

Съвременната атмосфера на един стилен и много уютен дом.

В обобщение на последния ни проект, ще се потопим в съвременната атмосфера на един стилен и много уютен дом. Ще предложим на Вашето внимание редица мебели за съхранение и естетически решения, които да подобрят качеството на живот.
Разходката започва от сърцето на всеки дом – кухнята. Тази зона, организирахме без компромис при избора на материали, текстури и функционално разпределение. Създадохме допълнително удобство, чрез обособяването на стилно пространство от МДФ фурнир, предназначено за селекцията от вино. За кухненските шкафове използвахме комбинация от МДФ боядисан в сив мат и МДФ фурнир, които си пасват идеално. В работната зона, монтирахме плот от технически камък и гръб от гресо-керамични плочи, които представляват изключително сигурни повърхности.
Друг приковаващ вниманието акцент, в основното помещение, е елегантният шкаф със затъмнена стъклена витрина. Атракция, която ще впечатли гостите ви с корпус изработен от МДФ фурнир, аранжиран с метални, прахово боядисани вратички и чудесна LED подсветка. По продължение на стената разположихме етажерки, по хоризонтала и вертикала, като ги изработихме от МДФ фурнир в комбинация с графитено сива, матирана боя.
Когато вдигнете поглед към тавана ще усетите уютното въздействие на ламперията, за която използвахме ПДЧ Egger фладер. Така, превърнахме зоната за релакс в напълно завършена и функционална част от дома!
Пространствата в коридора не бяха подценени, а оптимално използвани. Така осигурихме много функционалност и място за съхранение на вещи, които биха затрупали другите помещения. Добавихме етажерки, които изработихме от МДФ и боядисахме в матиран, тъмно сив цвят, както и огледални повърхности, които да създадат усещане за обем.
Оставихме отпечатък и в баните, където изработихме шкафовете, разположени под мивките. Използвахме МДФ, механизми с плавно прибиране, а финалните щрихи поставихме с елегантно фрезованите дръжки на чекмеджетата.
Надяваме се да изпитате същото чувство на удовлетвореност и пълен комфорт от заобикалящата среда в този дом, като и обитателите му! А ние оставаме на разположение за проектирането на стилни мебелни решения, които създават предпоставка за тези усещания!
Материали:

Технически камък, МДФ, МДФ фурнир, ПДЧ,

Category:
Date: