fbpx
Top

Пролетта идва с актуални мебелни решения!

Отново е пролет и ние сме щастливи да ви представим актуалните мебелни решения, сътворени от нашия екип. Но всичко с времето си, преди това да направим една виртуална разходка и да си припомним основните акценти от последния ни проект.
Още с влизането в основното помещение, което е от отворен тип, вниманието ни е приковано от стилната ламперия, изработена от ПДЧ. Върху нея разположихме няколко черни рафта, изработени от същия материал, към които добавихме деликатно LED осветление. Като естественото продължение на тази изящна стена е и тапетната врата, която се слива идеално с избраната от клиента текстура.
Друг основен компонент от цялостния изглед на това помещение е обособяването на кухненската зона. Представихме ви един компактен и изключително функционален вариант, чиито корпуси изработихме от ПДЧ. За лицевата част на шкафовете използвахме МДФ, а за всички отваряеми компоненти се доверихме традиционно на механизми от Blum. В работната зона поставихме термо плот, като осигурихме удобство при неговото ползване, чрез акцентно LED осветление. За финал, поставихме и един летящ шкаф, с който оползотворихме рационално цялото пространство.
Цялостната концепция продължава и в спалното помещение, където пренесохме всички цветове и текстури. Знаем важността на мебелите за съхранение в това помещение, затова използвахме различни варианти. От компактните нощни шкафчета и гардероба до тоалетката и свързана с нея конзола.
Така се получи един съвременен и стилен интериор, продиктуван от функционалността и качеството на мебелните решения!
Материали:

ПДЧ, МДФ

Category:
Date: