fbpx
Top

Преплитане на тъмни цветове и естествени дървесни шарки

Финалната страница от представянето на последния проект, с който ви запознахме през изминалия месец. В превърналото се в традиция резюме, ще изложим основните мебелни решения, които сме застъпили.
Характерно за този проект са преплитането на тъмни цветове и естествени дървесни шарки. Цялостното впечатление за хармонично въздействие, постигнахме чрез вплитането на елементи, които кореспондират идеално помежду си. Основен акцент е дървената ламперия, разположена в различните зони и стаи, която играе ролята на свързващ елемент.
За повече практичност, обособихме специален кът с универсално приложение – работно пространство или просто просторен рафт, на който да бъдат разположени необходими вещи.
За пореден път показахме, че сме специалисти в изработката на различни мебели за съхранение, които този път бяха подсилени от LED подсветки. Крайното впечатление е за прецизна изработка, постигната чрез използването на различни текстури, които се свързват идеално със заобикалящите елементи от дизайна.

Материали:

Технически камък, МДФ, ПДЧ

Category:
Date: