fbpx
Top

Мебелни решения предназначени за офис пространството на дизайн студио.

Водени от стремежа да създаваме най-добрите мебели и да удовлетворяваме различни интериорни потребности, Ви представяме следващия ни проект! Мебелни решения предназначени за офис пространството на дизайн студио. За нас беше предизвикателство комбинирането на решения, ориентирани както към комфорта на служителите в офиса, така и към клиентите и партньорите на фирмата. В следващите дни ще ви представим останалите детайли, които изработихме за различните зони. Още с престъпването на прага на това офис пространство се потапяме в атмосферата на основното помещение. В него нагледно са демонстрирани последните тенденции в съвременния дизайн и архитектура. Окачени дървесни плоскости от ПДЧ, релефно разположени върху тавана, привличат вниманието на момента. Плоскости, с дървесна текстура, се спускат и върху стените, където архитекти и дизайнери изработват интериорните проекти. Работната зона е обособена зад матирана бяла рецепция, изработена от МДФ. Освен като преграда, осигуряваща комфорт, там разположихме пространства за съхранение, скрити зад вратичките на лицевата част.

Малкият работен офис и конферентната зала са обособени с елегантни стъклени прегради, които позволят проникването на светлина и не нарушават усещането за обем. В работната част разположихме две минималистични бюра, изработени от ПДЧ. Широкоформатни дървесни плоскости, от същия материал, поставени върху стените, създават уютна и предразполагаща атмосфера.

Тези изчистени и функционални мебелни решения се вписват отлично в цялостната концепция на този публичен интериор. В последната част от офиса комбинирахме малка кухненска зона с множество пространства за съхранение. Тук екипът може да релаксира от напрегнатото ежедневие, като разполага с всичко необходимо за това. На разположение е специално проектирана за помещението кухня, изработена от бял МДФ. Работната зона е подсигурена с каменен плот и LED осветление, осигуряващи комфортното ползване. В дясната част, поставихме етажерка в любимата ни комбинация: рафт от ПДЧ и метална прахово боядисана рамка.

В останалата част от помещението разположихме множество шкафове. Тяхната конструкция и функционалности са специално пригодени за съхранение на различните мостри, свързани с дейността на студиото.

Материали:

ПДЧ, МДФ

Category:
Date: