fbpx
Top

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

След като сте се запознали с нашата работа и искате да получите оферта за индивидуални мебелни решения за вашия дом, трябва да се свържете с нас. Най‑удачният начин за това е да използвате посочените в нашия уебсайт e‑mail и телефон. Така комуникацията ни ще бъде максимално ефективна и ще гарантира изготвянето на предложение, което отговаря на вашите нужди и бюджет.

ИЗБЕРЕТЕ ЖЕЛАНИТЕ МЕБЕЛИ

След като сте избрали подходящия начин да се свържете с нас, можете да пристъпите към следващата стъпка. Изберете желаните мебели, които искате да изработим, независимо дали говорим за единични или комплексни мебелни решения. Посочете конкретна мебел, реализирана в проект или такава, която ви е направила впечатление. При всички случаи можете да разчитате на консултация, изработка и монтаж от наша страна.

ИЗПРАТЕТЕ НИ РАЗМЕРИ НА ПОМЕЩЕНИЯТА

Тази стъпка е от особена важност за изготвянето на всеки индивидуален проект. За да придобием представа за правилното разположение е необходимо да ни изпратите точни размери и чертежи на помещенията. По този начин можем да се ориентираме в пространствата и да пристъпим към същинската част, свързана с оразмеряването на мебелите. Основната цел е изработката на мебелни решения съобразени максимално с особеностите на помещенията и Вашите желания.

ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛИ

Изборът на материали е съществен етап от съвместната ни комуникация и последен фактор за уточняване, преди да получите оферта от нас. Отново можете да разчитате на нашият екип, който ще ви консултира по най‑добрия начин. При избора на материали, ще отчетем както предназначението на конкретната мебел, така и бюджета, с който разполагате. След като финализираме и тази част, можете да очаквате Вашата индивидуална оферта за изпълнение.