fbpx
Top

ИНТЕРИОРНО ПРОЕКТИРАНЕ

След 25 години опит в сферата на мебелното проектиране и производство, дойде време да направим крачка напред и предлаганата от нас услуга да премине на следващо ниво. В желанието си да бъдем още по-добри в това, което правим, “Мебели BiOND” вече предлага на своите клиенти и интериорно проектиране.

Това е естествено продължение следствие на опита и уменията, придобите през годините. Вече може да разчитате на нас за пълното преобразяване на вашето жилище и превръщането му в стилен дом.

персонален подход

Ние се стремим към персонален подход, който отразява индивидуалния стил, предпочитания и нужди на всеки наш клиент. Може да разчитате и на целия ни опит, а целта е да създадем интериорен проект, който ще отразява вашата уникалност и вкус.

Пакети

Ние се стремим към персонален подход, който отразява индивидуалния стил, предпочитания и нужди на всеки наш клиент. Може да разчитате и на целия ни опит, а целта е да създадем интериорен проект, който ще отразява вашата уникалност и вкус.

Basic

Основната база от услуги за преобразяване на Вашето жилище и превръщането му в дом.

33

33 BGN

кв.м.

Optimal

Професионален опит и знания вложени в един продукт, който Ви осигурява проект и работни чертежи.

54

54 BGN

кв.м.

Аvangard

Услуга на най-високо ниво! Имате отговорно лице, което ще ви помага при избора на материали и ще следи за изпълнението на обекта.

80

80 BGN

кв.м.

Посочените цени са на квадратен метър и са без приложено ДДС.

Минималната квадратура за изготвяне на интериорен проект е 20 кв,м.

За заснемане на обект извън рамките на София, се начисляват транспортни разходи.

Стъпки

1. Точно заснемане и консултация с дизайнер

Ще посетим вашето жилище и ще вземем всички необходими размери на разглежданите помещения, заедно с техните архитектурни и конструктивни особености. Точното заснемане спестява бъдещи грешки, както в проектирането, така и в реализацията. Следва консултация с дизайнер в наш офис.

Целта е да разберем:
– Вашите предпочитания за цветове, материали, настилки. – Снимки на харесани от Вас интериори (ние също ще Ви покажем доста интересни такива).
– Ориентировъчен бюджет, който сте определили за изпълнение, мебели, настилки, уреди и др.
– повече за това колко души ще ползват жилището, Вашите нужди, хобита и интереси.

2. 2D функционални разпределения и материали

На този етап между нас тече активна комуникация, в която ние Ви предоставяме разпределението на отделните групи мебели на 2D чертежи в план, съобразени с ходовите линии и изискванията за всяка функционална зона.

Продължаваме напред с подбор на материали и бюджетиране.

3. Изготвяне на 3D Проект

Всички наши проекти представяме чрез софтуер за проектиране SketchUp.

Kлиентите избрали пакет Optimal или Avangard, получават и изготвяне на 3D визуализации с висока резолюция до 2 цветови варианта на одобрения проект.

4. Техническа документация

Техническа документация

Ще изготвим всички необходими за изпълнението чертежи:

– позициониране на ключове
– позициониране на контакти
– изводи за осветителни тела
– изводи за ВИК
– разгъвка на мебелите в интериора

Всеки избрал пакети Оптимал и Авангард, ще получи 10 % отстъпка

при поръчка на мебелно обзавеждане от Мебели BiOND, както до 10 % отстъпки при закупуване на бяла и черна техника, матраци и мека мебел от нашите партньори.